Lunaland MAXI

Van APRIL tot en met SEPTEMBER is Lunaland maar liefst 3500m² groot. Dat is bijna 8x meer speelplezier met onder meer een voetbalzone van 700m² voorzien van kunstgras, een ping-pong tafel, een levensgroot vier-op-een-rij spel en verschillende springkastelen met als thema "Pirateneiland".

Lunaland mini

Het hele jaar door kunnen kinderen ongestoord kind zijn en zich sportief uitleven in Lunaland. Tijdens de Lunaland workshops kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten en onze 450m² grote binnenspeeltuin staat garant voor uren speel-, klim-, en klauterplezier.

Cafetaria en bibliotheek

Mama's, pappa's en grootouders kunnen in alle rust genieten van al het lekkers dat de cafetaria te bieden heeft. De bibliotheek voorziet je van een hele reeks magazines, tijdschriften en kranten. In het cafetaria is er bovendien gratis draadloos Internet én worden alle grote sportwedstrijden op TV getoond.Schaatsbaan

Waar in de zomermaanden onze sportzone, springkastelen en binnenterras gelegen zijn wordt tijdens de wintermaanden één van de grootste overdekte schaatsbanen van België ingericht. Tijdens deze wintermaanden blijft onze binnenspeeltuin van 400 m² met peuterzone gewoon 

Eten en drinken

Onze schaatsbaan en binnenspeeltuin beschikken over een eigen bar en keuken waar je steeds terecht kan voor het nuttigen van drank, versnaperingen en maaltijden. Daarom is het ook niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen of te nuttigen. 

terras

NIEUW is ons buitenterras waar je op zonnige dagen gezellig kunt zitten en een drankje nutten aan onze buitenchalet met doolhof.